Fidelis Network & Fidelis Endpoint vyhrál Zlatý IDET 2017

Jedním z našich partnerů v net.pointers je i významná americká firma Fidelis Cybersecurity. Jejich integrovaný systém Fidelis Network & Fidelis Endpoint, který v České republice nabízíme výhradně my, získal prestižní ocenění Zlatý IDET 2017 v kategorii bezpečnosti a ochrany informací. Poprvé v historii veletrhu IDET tak toto ocenění získal produkt z oblasti kyberbezpečnosti.

Jsme nadšeni, že byl na takto významném veletrhu oceněn produkt, který v rámci komplexní ochrany nabízíme našim klientům. Prestižní ocenění Zlatý IDET je i pro nás ujištěním, že poskytujeme jen ty nejkvalitnější produkty, které zákazníky ochrání před nejzákeřnějšími útoky. Dobrou zprávou je i to, že se produktům z oblasti kyberbezpečnosti konečně dostává zasloužené pozornosti. I dnes totiž existuje až příliš mnoho firem, které právě tuto oblast podceňují.

Vítězný produkt, tedy integrované řešení Fidelis Networks & Fidelis Endpoint, představuje pokročilý systém ochrany počítačových sítí a koncových bodů proti aktuálním sofistikovaným útokům zejména typu APT (Advanced Persistent Threat). K unikátním vlastnostem řešení patří pokrytí všech fází útoku od detekce a ochrany proti prvotnímu proniknutí až po zabránění krádeži dat. Systém ukládá velké množství informací o dění na síti, a proto je schopen provádět kontinuální zpětnou analýzu činnosti útočníka. Přenášená data analyzuje do hloubky a dokáže rozklíčovat veškerou probíhající komunikaci na všech portech vedenou jakýmkoliv protokolem.

Zlatý IDET je cena udílená nejlepším exponátům na Mezinárodním veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET. Letos bylo do soutěže přihlášeno 24 produktů, které byly následně prezentovány v rámci veletrhu. Z 24 nominovaných bylo cenou Zlatý IDET 2017 odměněno pouze pět a poprvé v historii akce byl jedním z nich i produkt z oblasti kyberbezpečnosti.

Další
« Prev Post
Předchozí
Next Post »