Unikátní firewally Palo Alto



V net.pointers jsme zahájili spolupráci s významnou americkou technologickou firmou Palo Alto Networks, pro kterou nově zajišťujeme prodej a implementaci řešení v České republice.

Unikátní firewally, které Palo Alto nabízí, patří mezi špičky na trhu z hlediska prodejů i rozšíření. Díky použitým technologiím jsou tyto firewally schopné detekovat i dosud neznámé hrozby (tzv. zero-day útoky), a navíc administrátorům usnadňují práci přívětivým uživatelským prostředím. Produkty Palo Alto Networks poskytují komplexní obranu proti různým druhům kyberútoků, která je vysoce automatizovaná a dokáže efektivně zabránit útoku v jakékoliv fázi.

Jsou účinné i proti útokům typu ransomware, kterých v poslední době výrazně přibývá (např. masivně rozšířený WannaCry). Mezi obranné prostředky, které jsou těmto útokům schopny efektivně vzdorovat, patří například produkt Palo Alto Traps.

Řešení, která Palo Alto Networks nabízí, jsou důležitou složkou zabezpečení prakticky všech firem. Obzvlášť zásadní jsou pak pro podniky, které uchovávají citlivá data a utrpěly by značné ekonomické ztráty při odcizení či pozměnění dat nebo při výpadku služeb.

I vzhledem k tomu, že příští rok vstoupí v platnost tzv. GDPR (nařízení o všeobecné ochraně osobních dat), se podceňování zabezpečení podnikových sítí rozhodně nevyplatí.

Další
« Prev Post
Předchozí
Next Post »